Lovastábor Hatvan mellett gyerekeknek

Itt a nyári szezon, az iskolaszünet és a jó idő ideje. A gyerekek a 2 hónap nyári vakáció ideje alatt rengeteg élménnyel gazdagodhatnak, a szülőknek pedig óriási segítséget jelent, ha legalábbis pár napra sikerül megoldani a gyerekelhelyezés kérdését.

A Lotus Lovasiskola szervezésében: lovastábor Hatvan mellett 2024 nyarán is!

Első lovastáborunk: 2024. július 1-5

lovastábor hatvan

A Lotus Lovasiskola Hatvan belvárosától csak 10 percre található, Nagygomboson. Gyönyörű környezetben várjuk a gyerekeket a nyári szezonban lovastáborainkba. A lovarda pontos elérhetőségét ide kattintva megnézhetitek.

Lovasiskolánk egész évben várja a lovagolni vágyó gyerekeket lovasoktatásra. Ha nem csak egy tábor erejéig szeretnél megismerkedni a lovaglással, jelentkezz ajándék próbalovaglásunkra és ismerkedj meg velünk.

Kattints ide a lovastábor időpontokért és a pontos részletekért!

A Lovastábor Hatvan mellett biztosan egyedülálló élmény lesz a nyáron:

  • napi 3-szori étkezés a lovardában
  • korlátlan italfogyasztás egész nap, így a nagy meleg nem lehet akadály
  • napi kétszeri lovasoktatás
  • folyamatos gyerekfelügyelet a lovarda egész területén
  • a lovaglás mellett izgalmas kiegészítő programok a gyerekek szórakoztatására
  • napközis jellegű tábor, reggeli érkezéssel (8:00-tól) és délutáni hazamenetellel (16:30-ig)
  • a gyerekeket 5-15 éves életkor között várjuk a táborba

A következő lovastáborunk időpontja:
2024. július 1-5.
A tábor ára: 65 000,-/fő

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján bátran állítjuk, hogy a lovastábor Hatvan mellett olyan élményt nyújt a gyerekeknek, amiről egész nyáron beszélni fognak. Minden táborunkra remek társaság gyűlik össze és a lovagláson kívül sok móka vár mindenkit, ahol igazi barátságok tudnak kialakulni.

Időpontok a Lotus Lovasiskola nyári lovastáboraira:

  • 2024. július 1-5.
    • A tábor ára: 65.000,-/fő

Jelentkezni a lovastáborba Szita Zoltánnál lehet telefonon vagy személyesen. Elérhetőségeit ide kattintva megtaláljátok!

Lovasiskolánkban a lovastábor alatt megoldott a folyamatos gyerekfelügyelet. Ez azt jelenti, hogy a lovasoktatókon kívül még legalább 2 fő felnőtt vigyáz azokra a gyerekekre, akik épp nem lovagolnak.
Természetesen a lovak körüli környezet veszélyes tud lenni, ezért kiemelten fontosnak tartjuk, hogy mindig legyen valaki, aki figyel a gyerekekre.

Az 5-15 éves korosztályt várjuk a lovastáborainkba. Táboraink kis létszámúak, egyszerre maximum 10 gyerek jöhet hozzánk. Ez az a létszám, amivel a megfelelő minőségű szolgáltatásunkat tudjuk biztosítani. Így minden gyerekre megfelelő mennyiségű lovaglás jut, valamint a kiegészítő programok is élvezetesek tudnak lenni mindenki számára.

Nem csak mi állítjuk, hogy a lovaglás minden szempontból hasznos lesz a gyerekednek. Számos cikk és tanulmány íródott már a témában, ami megerősíti ugyanezt.

Ha szeretnétek jelentkezni hozzánk, azt megtehetitek személyesen vagy telefonon az Kapcsolat fülön található elérhetőségeinken. Próbáljátok ki, milyen a lovastábor Hatvan mellett, töltsétek velünk a nyár egy részét és olyan élményben lesz részetek, amire mindig emlékezni fogtok!