Lovasoktatás Hatvan mellett gyerekeknek

Lovasoktatás Hatvan mellett
  • szeretnéd, ha gyermeked aktívan töltené el szabadidejét?
  • ha nem azzal telne a hétvégéje, hogy a telefonját nyomkodja?
  • nehezen illeszkedik be az iskolában, problémája van a tanulással?
  • biztos akarsz benne lenni, hogy normális, sportos környezetben kamaszodik fel?

A megoldás karnyújtásnyira van tőled: lovasoktatás Hatvan mellett

100% garanciát nem tudunk adni, de az biztos, hogy a lovaglás számtalan problémára adott már megoldást a hozzánk járó gyerekek esetében. Legalábbis a szülők véleménye egyöntetűen ez 🙂

„…állatokkal való jó és bensőséges viszony, valamint az önfegyelem és önkritika kialakulása.”

„…sokkal magabiztosabb lett, valamint javult az irányok érzékelése, stabilizálása.”

A lovasoktatás Hatvan mellett rengeteg mindenben segíteni fog nektek, amellett, hogy a gyereked elkezd sportolni:

  • kapcsolatba kerül egy állattal, megtanulja, hogyan viselkedhet és mit csinálhat körülötte
  • megtanul koncentrálni, odafigyelni másra, elfogadni sikert és kudarcot, helyén kezelni a fejlődést és a stagnálást – olyan készségek, amik elengedhetetlenek az életben
  • kontrollált körülmények között tanulja meg, hogy milyen az, amikor csak magára és a megszerzett tudására számíthat
  • teljesen kezdő szinttől foglalkozunk gyerekekkel: nem kell, hogy legyen bármiféle lovas vagy sport előélete
  • a lovasoktatás egy olyan „életforma”, amire egész életében emlékezni fog. Függetlenül attól, hogy mennyi ideig jártok hozzánk lovagolni.

Nagyon türelmes oktatók és pontos kezdés. Az órák hossza is a megegyezés szerintiek. Jó szívvel ajánlom.
Több lovaspálya áll rendelkezésre tudástól függően.

Mostmár 3 gyermekem jár ide mindenki nagy örömére.

Baróthi Balázs

Lovasoktatás Hatvan mellett a Lotus Lovasiskolában, ahol mindenki megtalálja számítását: sétalovaglás a kicsiknek, futószáras oktatás és osztálylovaglás a tanulni vágyóknak, valamint tereplovaglás a profiknak!

Attól se kell félned, hogy esetleg szülőként nem fogod magad jól érezni nálunk addig, amíg a gyereked lovagol. Ez nem az az edzés lesz, ahol a parkolóból székre felmászva kell beleselkedni a pályára 🙂

A Lotus Lovasiskola gyönyörű környezetben található Hatvan-Nagygomboson. A pontos elhelyezkedést az ajándék próbalovaglásra való jelentkezéskor elküldjük, vagy pedig nézz szét ezen az oldalon, ahol szintén részletes leírást találsz a megközelíthetőségról.

Körülbelül 20 hektárnyi nyugalom vár Titeket a város zajától 10 percre: a lovasoktatás Hatvan mellett így valóban karnyújtásnyira van egy olyan környezetben, ahol a szülők is minőségi pihenésre tudnak szert tenni. A Vad Ló Ranch rendezvényhelyszín közvetlen szomszédságában élnek lovaink, ahol kicsiket és nagyokat egyaránt várunk akárcsak egy nagy sétára is!

Nagyon jól éreztük magunkat! Tartalmas foglalkozás volt, kedves és felkészült oktatóval!

Roda-Srej Georgina

Ha pedig szeretnétek kipróbálni, milyen a lovasoktatás Hatvan mellett, mindössze egy e-mail címetekbe kerül, és máris jöhettek az első AjÁNDÉK alkalomra!
+ BÓNUSZ 6 tipp „Hogyan válassz lovasiskolát?”

Nem csak mi állítjuk, hogy a lovaglás rengeteg mindenben segít a gyerekeknek, számos tanulmány és cikk is íródott már ebben a témában.

Akár teljesen kezdő a gyereked, akár már sokszor ült lovon, nálunk biztosan megtalálja a megfelelő lovasoktatási szintet:

És ne feledjétek a legfontosabbat: amiket fentebb leírtunk, azokat az elmúlt évek
– évtizedek – tapasztalatai alapján mondjuk. Biztosan állítjuk, hogy ha a gyereked lovagolni kezd, számtalan jelenleg fennálló probléma fog legalábbis javulni, de nagy eséllyel teljesen megoldódik.

Válasszatok egy olyan sportot, amit könnyedén be tudtok építeni a hétköznapokba. Ahol nem kell az első év után a versenyistállóban képzelnetek magatokat, ahova pusztán csak azért is járhattok, hogy mindnyájan kikapcsolódjatok egy kicsit – hiszen ez a szülőkre legalább ugyanúgy ráfér, mint a gyerekekre 😉

Az egész családnak segítünk jól érezni magát. Nyugalom és kikapcsolódás vár a Vad Ló Ranchon a Lotus Lovasiskolában, és ezzel rövid- és hosszútávon is biztosan segítesz úgy a gyerekednek, mint a családodnak egyaránt.

Nem is tudunk rosszat mondani! Gyertek el, nézzétek meg hogyan néz ki a lovasoktatás Hatvan mellett és ígérjük, nem fogtok csalódni! Jelentkezzetek egy ajándék próbalovaglásra, olvassátok el jótanácsinkat, amivel univerzális tudásra tehettek szert nem csak most, de bármikor, amikor a jövőben a gyereked lóra akar majd ülni valahol!