Lovaglás Hatvan mellett gyerekeknek

/

lovaglás Hatvan

A belvárostól mindösszesen 10 percre található Lotus Lovasiskola várja szeretettel a gyerekeket. Ismerkedjetek meg egy új sporttal, próbáljátok ki, milyen a lovaglás Hatvan centrumától csak pár percre!

lovaglás Hatvan

„A gyerekem magabiztosabb, célorientáltabb.”

„Nagyobb lett az önbizalma, kiegyensúlyozottabb.”

Biztosak vagyunk benne, hogy a lovaglás nem csak egy sport. A Lotus Lovasiskolában felcseperedő gyerekek szülei örömmel számolnak be számos olyan pozitív változásról, amit a Te gyerekednek is meg kell tapasztalnia – ez a lovaglás Hatvan városától csak egy karnyújtásnyira.

„Az iskolaelőkészítő okozta stresszoldás miatt is járunk”

Senki se szeret az elején kockáztatni, nyilván Ti se. Nálunk nincs is erre szükség.
Csak egy e-mail címetekbe kerül, és már jöhettek is kipróbálni, hiszen

az első lovaglás ajándék!

+ BÓNUSZ 6 jótanács lovasiskola választáshoz!

De mi történik, ha eljöttök hozzánk lovagolni?

Ilyen a lovaglás Hatvan központjától 10 percre

Bizony, sok változás fog beköveztezni az életetekben, ha kipróbáljátok a lovasoktatást. De kezdjük az elején.
Az oktatás egészen kezdő szinttől indul. A futószáras óráin a gyereked megtanulja az alapokat. Miután kellő magabiztosságra tett szert, bővítheti tudását az első osztálylovaglása során, majd elég gyakorlás után kimehet terepre, ami talán a legnagyobb élmény minden lovasunk életében.

Jó-jó, de most beszéljünk azokról a dolgokról, amiket a hozzánk járó szülők mesélnek a lovaglásról:

  • „Eddig is szerette a lovakat, de most mégjobban. Mindig nagyon várja, hogy jöjjünk az órára.”
  • „Szeret járni, szereti a lovakat és tanul egy kis önfegyelmet.
  • „…gerincferdülés javulása és érzelmi kiegyensúlyozottság javítása, fizikai erőnlét javulása.”
  • „Iskolaelőkészítő okozta stresszoldás miatt is járunk”

Amennyire egyszerű dolog volt a gyereknevelés pár évtizeddel ezelőtt, annyira el lehet veszni benne mára. Minden szülő próbál a legtöbbet segíteni a gyerekének, aki bizony sokszor nem fogadja el a segítő jobbot.

A lovaglás Hatvan mellett egy olyan lehetőség Neked, szülőnek, amivel láthatatlanul tudsz gyerekednek segíteni. Olyan ‘képességekkel’ ruházod fel, amiket az iskolában – sajnos – valószínű nem kap meg, az életben viszont biztosan szüksége lesz rá.

Magabiztosság, önfegyelem, kitartás – csak néhány azok közül, amiket a hozzánk járó szülők említenek

Nem csak mi állítjuk ezeket. Számos tanulmány és cikk született már a témában, miszerint a lovaglás gyerekkorban számos előnnyel járhat.

A Lotus Lovasiskola a város zajától csak 10 percre, egy gyönyörű, 20 hektáros parkosított övezetben vár Titeket. Egy olyan hely, ami nem csak a gyereked szívébe fogja belopni magát. Egy hely, ahol szülőként Te ugyanúgy tudsz egy kicsit pihenni és feltöltődni, ahogy a gyereked is.

Sétálj egyet a karámok mellett, simogass kutyát vagy lovat vagy egyszerűen csak ülj le a zöldbe és pihenj. Ma ezek a pillanatok már aranyat érnek. Ha a kipróbáljátok, milyen a lovaglás Hatvan szívétől 10 percre, biztosan nem fogtok csalódni!